moment prosím

Kalendář akcí
Klientská sekce

email    

heslo    

Nová registrace | Heslo?!

Vyrobte si domácí celozrnný chleba

13.08.2012  

Rozhodnutí pro pečení chleba bylo u mne poměrně jednoduché, rozhodovala cena a především jeho kvalita. Začátky byly ale krušné, jak to tak obvykle bývá. Chléb jsem míchal z hladké mouky a pekl ho v horkovzdušné troubě. Výsledkem mých pokusů však bylo něco čemu se říkávalo komisárek. Tuhá, špatně vykynutá a poměrně nechutná hrouda hmoty. Po pár měsících zkoušení jsem dostal na vánoce domácí pekárnu a nějaké recepty do začátku. Výsledky už byly sice lepší, ale kvalitnímu chlebu se stále nedal přirovnat. Nakonec jsem skončil u mletí vlastní mouky ze zrna a pečení chleba v troubě. S tím jsem již velice spokojený o své postupy bych se s vámi rád podělil.

 Napsal: Marek Dedecius

Návod na pečení domácího chleba najdete v návodu na webu cohousingu 9 pramenů > 

INFO: K tomuto článku není možno přidávat komentáře.

Překlad webu
Facebook
Google+
Poslední komentáře
Naše videa na YouTube
Reklama
Časopis Kvalitní život, mediální partner ekovesnice.cz
www.thermosolar.sk
www.naseekonomika.cz
www.dancelab.cz
Prodej stromků s.r.o. - zahradní centrum a ovocná školka Uherský Ostroh
(c)2010 ekovesnice.cz