Kuchař budoucnosti I. díl Studie Šárky Dittrichové o jídle, jedná se o soubor přednášek pro profesionální kuchaře a lidi, kteří se zabývají výrobou a vařením jídel na profesionální úrovni. Pro ně jsem sepsala prezentaci a sérii přednášek, které se zabývají otázkou potravin ze všech možných ...
U příležitosti vydání nové knihy s názvem WHAT DO RAW FOODERS EAT? (v překladu Co jí vitariáni) autorky a dlouholeté vitariánky Nomi Shannon z USA - Kalifornie, jsem se rozhodl požádat Nomi o interview a zodpovězení několika otázek o ní samotné i o její nové knize. Kniha byla vydána 15. 7. ...
Ve studii Lištičky na vinici se můžete dočíst, že tento stát má přímo v Programu rozvoji venkova stanovenou povinnost podporovat přírodní stavitelství, udržitelný rozvoj a ekologické komunity a v rámci tohoto vládou schváleného programu disponuje miliardovými částkami ročně na jeho ...
Henkeová Barbora | 26.09 13:02