Studie Šárky Dittrichové o jídle, jedná se o soubor přednášek pro profesionální kuchaře a lidi, kteří se zabývají výrobou a vařením jídel na profesionální úrovni. Pro ně jsem sepsala prezentaci a sérii přednášek, které se zabývají otázkou potravin ze všech možných úhlů pohledu: Z hlediska historického, kulturního, národního, sociologického, politického, geologického, nutrologického, medicínského, ekologického.
Prezentace powerpoint ke stažení (1. díl)
v druhém dílu najdete praktické rady na nákup surovin. Především je zde vypočteno jaké zásoby jídla jsou nutné pro čtyřčlennou rodinu pro případ, že například půl roku nepůjde elektřina. A je to dělané pro lidi z měst, takže jsou tam návody jak klíčit, jak kvasit chleba a tak... jeden nikdy neví:). Nebo zde najdete i třeba informace kolik např. nachystat zásob pro případ dlouhodobého výpadku elektřiny...
Prezentace powerpoint ke stažení (2. díl)
Šárka Dittrichová: rezonancepraha@gmail.com
Belzová Denisa | 05.12 09:53